top of page

REVIEWS

Blauwe lucht

Trouwfotograaf gezocht-
18 mei 2023

Maria leverde hele goede foto's en was heel welwillend gestemd tegenover onze wensen. De communicatie ging goed en het klikte gelijk. Ook deelde ze haar ervaringen toen we haar om advies vroegen. Tijdens onze bruiloft werkte ze heel gericht en stilletjes, zodat we buiten de gerichte fotoshoots zelf eigenlijk nauwelijks door hadden dat ze er was. Dat leverde perfect beeldmateriaal op! Door ongelukkige omstandigheden heeft de uiteindelijke oplevering na de bruiloft eventjes geduurd, maar doordat we constant communiceerden was dat geen probleem. Bovendien maakte het de kwaliteit van de foto's en albums dubbel en dwars waard!

Justin Stook

Blauwe lucht

Beeldbewerker gezocht-
witbalans foto corrigeren
13 september 2023

Maria heeft mij erg goed geholpen na een teleurstelling met een andere freelancer. Ze heeft mij stap voor stap geholpen om het probleem op te lossen en dat is haar gelukt. Ik kan Maria zeker aanbevelen ze is zeer goed in de communicatie erg behulpzaam en denkt goed mee naar oplossingen. Ze verstaat haar vak erg goed. Bedankt Maria.

Ramon Sahadewlall

Blauwe lucht

Familie shoot-
16 personen
8 oktober 2023

Ohh wat leuk, zo waardevol deze mooie familie beelden..

Wat een super foto's!!! Heel erg gaaf je hebt het echt mooi gedaan, we zijn er heel blij mee! Iedereen is laaiend enthousiast!

Dank je wel.

Mireya & Jelle

bottom of page